Höst

På senaste tiden har det nästan blivit så att hemsidan uppdateras oftare än bloggen, inte riktigt så det var tänkt, men jag har inte så mycket att blogga om just nu!
 
 

Sand på långnosen
 
 
Qrius har gått från att vara ett "tonårsmonster" till att bli en riktigt härlig krambjörn och vi har det mest bara trevligt tillsammans. Utställningssäsongen är definitivt över för oss, dom senaste veckorna har det lossnat stora tussar från Q så fort man varit nära honom. Vi tar nya friska tag när han är i päls igen!
Jag har haft en liten svacka i tävlings-motivationen på senaste tiden, men nu är det verkligen dags att skärpa sig med det, för Qrius är en fantastiskt träningshund just nu! Pigg, lättmotiverad och samarbetsvillig, så hans matte får lov att ta sig i kragen och jobba klart med lydnadsmomenten vi behöver få till för att börja tävla.
 
 

Busen njuter av livet
 
 
Vi fortsätter vara en hel del i stugan, man får passa på så länge det går, innan snön kommer! Både jag och Q tycker mycket om den behagliga höstluften, det blir härliga promenader längs stranden.
 

RSS 2.0