Busbilder

När man har facebook är det lätt att man glömmer bort att alla andra inte har det...
Kom nyss på att jag inte publicerat dessa härliga bilder (från slutet av februari) på bloggen, utan bara på facebook. Så för er som inte har FB kommer här lite busbilder på Qrius tillsammans med bästisen Java (min systers finska lapphund, Skailos Caffeböna) !




Snönosar




Våra små monster!!!




Det är bra fysträning att springa och busa i djupsnö :-)




Snöiga monster / gullungar




Attack med liten grankvist!!




"Kusinerna" Java och Qrius




Kamphundar




För att citera Javas matte: "Snökaos" ;)




Härligt med fruset hundsickel i pälsen...




Lillsudden pustar ut, har nog inte lika bra kondition som Java!!


Inoff

Idag har vi haft en trevlig dag på SLKs inoff i Kusmark tillsammans med min syster och hennes finska lapphund Java. Qrius fick till att börja med HP och blev BIR. I finalen tävlade 7 (?) raser, och min lillkille slutade som BIS-2

Han fick följande kritik av domaren: 
" 9 mån hane av utmärkt typ. Mycket vackert huvud, härlig könsprägel, välburna öron med bra tipp. Bra hals, välutvecklad kropp för åldern. Normal benstomme och vinklar. Bra päls och färg. För dagen något stolt över sin svans. Trevligt temperament! "


Trött kille som INTE ville samarbeta när vi skulle fota honom...




Qrius 9 månader

Junior!

Här kommer en väldigt kort uppdatering av bloggen, då jag egentligen borde tentaplugga nu...


Måste ju berätta att liten fyllde 9 månader igår och därmed är Junior!! Kan inte förstå att tiden ska gå så fort... Nu är han gammal nog att ställas officielt, vi får se när debuten blir, ska ta mig en titt på domarlistor och min ekonomi och därefter planera sommaren... 
I helgen var vi till Kalix på en inoff, Q tyckte det var jätteroligt med alla människor och hundar. Han skötte sig toppenbra, glad och nyfiken när vi gjorde saker, lugn som en filbunke när vi satt och väntade. Detta trots att det var väldigt mycket folk och hundar i KLKKs trånga källarlokal!
Q fick följande kritik av domaren:

" Hane, snart 9 månader. Maskulin med fina proportioner. Välplacerade öron, fina ögon, bra bett. Tillräckliga vinklar fram och bak, bra rygg. Ngt sluttande kors, bär sin svans ngt högt i rörelse. Rör sig väl från sidan. Passande benstomme, bra päls. Trevligt temperament! "




Jag är så stolt över min lilla kille ♥

RSS 2.0