En liten lägesrapport

Har inte haft tid att uppdatera bloggen på sista tiden, men har nog inte haft så mycket att skriva om heller. Vi njuter av dom sista höstdagarna och liten fortsätter växa så det knakar. Han har hunnit fylla 4 månader och väger nu 15,5 kg!






Vi jobbar på i vårt "valptempo" med lydnadsträningen, han har så smått börjat förstå detta med position och att sätta sig när matte stannar. Han har även provat på att spåra, vilket han fixar galant och tycker är jätteroligt!

Han är verkligen en rolig liten kille, med mycket jakt och kamp i kroppen!



Glad kille, full av hyss...














Slutligen...
Jag har sagt det förut och kommer sannolikt att säga det igen;
Det tar på krafterna att upptäcka en värld!



Colliebus i Sandgropen

Igår var jag och Ann-sofie till Sandgropen med våra långnosar. Det är så underbart att se lyckliga collies flyga fram i ett rasande tempo, och inte blev helhetsintrycket sämre av att det var en fantastiskt vacker höstdag.



Schack, tätt följd av Texas. Qrius har kortare ben så han hinner inte riktigt med, Kisen njuter av den fantastiska utsikten.



Stor och liten



Qrius tolkning av rasstandarden; "Goda vinklar innebär att man ska kunna sträcka ut svans och framtass så att dom blir parallella linjer. Dessa ska även vara parallella med långnosen."





Qrius och Nelly

Idag har vi varit hundvakt åt Nelly, vilket Qrius såklart tyckte var jätteroligt. Spenderade eftermiddagen ute i stugan där långnosarna fick springa av sig lite energi.

Bjuder på lite bilder på busungarna!



Fullt ös!



Nu tar jag dig!



Kompisar på upptäcktsfärd



Åhå, det fanns visst en till boll...



Ge hit den!


Nelly njöt i fulla drag av att vara i stugan och springa, Qrius tyckte det var fantastiskt roligt att ha en lekkamrat. Vi tvåbenta tyckte det var skönt att njuta av en eftermiddag i höstsolen. En lyckad dag helt enkelt!



Höstfärger i stugan

RSS 2.0